ШТА И КАКО ЛЕЧИМО

МАДУ терапијска метода је минимално инвазивна. Припада новим технологијама у медицини и успешно се може примењивати, како у клиничким, тако и у амбулантним условима. Сам поступак је безболан и обавља се на површини тела. Траке се постављају у зону одређену према здравственом проблему. МАДУ траке се, ако за улогу имају превентивно дејство, могу поставити и уз делове тела изложене појачаном напору и ризику (рад, вежбање, спорт, и сл.).

РЕГЕНЕРАЦИЈА је обнављање оштећеног или оболелог ткива, и у здравом организму се тај процес непрестано обавља. У болесном, или повређеном ткиву магнетско поље МАДУ обезбеђује брже и издашније обнављање и опорављање.

У нашим условима и са нашим искуством најуспешнија су:

обнављања повређене или оболеле КОСТИ,

наводњавање и обнављање ХРСКАВИЦЕ (успешно, први пут у свету)

обнављање и умножавање мреже КРВНИХ СУДОВА – ангионеогенеза,

обнављање осетљивости периферних НЕРАВА и после више година (у Јапану потврђена неуронеогенеза лабораторијски)

смањење и омекшавање ОЖИЉАКА – метаплазијом из везива.

Обољења код којих је запажен највећи учинак МАДУ терапије јесу:

МАДУ методом се обезбеђује локално и опште деловање на организам; на тај начин се обезбеђују многи здравствено повољни учинци.

 

Магнетско поље МАДУ (МАгнетско Дубинско Униполарно) поље је према врсти магнетизма исто као и магнетско поље планете Земље, а како Земља убрзано губи снагу свог магнетског поља, нарочито последњих 100 година, овај вид лечења тај мањак надокнађује.

bokiШТА И КАКО ЛЕЧИМО