Latest news

Одвикавање од пушења

 

У Србији је под овим видом зависности око 40 % мушкараца и око 30 % жена према подацима Министарства здравља Републике Србије из 2013. године. Ове особе су у највећем броју свесне да ефикасно одрицање од цигарета зависи од менталне решености, тј. одлуке о престанку пушења. Такође су у већини случајева информисане и свесне штетности никотина и других отровних супстанци у цигаретама. Многи су већ покушавали да се одвикну од пушења и више пута. 

ОДВИКАВАЊЕ ОД НАВИКЕ ПУШЕЊА ЦИГАРЕТА засновано је на коришћењу знања из области акупунктуре и рефлексотерапије и уважава све зависности (психичку, физичку и метаболичку), помажући пацијенту да их савлада.
Познато је да је никотинска зависност веома јака и једна од најчешћих. Деловањем  комбинованим програмом – акупунктурним иглицама на подручје уха, делује се на системе у организму који су угрожени, те на постепено умањење и санирање зависности, па пацијент без великих криза пролази кроз одвикавање.

Помоћу аурикуларне стимулације изабраних акупунктурних рефлексогених зона (ААТ) појединих органа, помажемо Вам да се одрекнете дуванске зависности без великих криза. Лечење почињемо стимулисањем акупунктурних тачака уха, а настављамо удруженим деловањем халотерапије, рефлексотерапије, фреквенцијске терапије… Уколико се у току лечења уоче и други здравствени проблеми програм се проширује у смеру нормализације енергетског стања организма.

У оквиру примене ове терапије води се рачуна да се спречи замена једног вида зависности другим, и да се истовремено спречава утицај на неконтролисану глад и повећање телесне тежине.

Да Вас ослободимо овог вида зависности и побољшамо Ваш квалитет живота – Ваша одлука претходи примени наше терапије; Ваш мотив је од пресудног значаја за почетак лечења, а значајан и за исход лечења! Са нашим успешним резултатима стојимо уз Вас.

bokiОдвикавање од пушења

Related Posts